Zippo Aansteker Biker 23

€37,50 €35,00
Artikelnummer: GRV-ZIPPO-BIKER-23-1
Levertijd: 2-4 werkdagen

Light my fire: Biker Design!

Kies uit 36 voorontworpen knappe gegraveerde aanstekers (Zippo of Star Lighter) met als thema: Biker design. We bieden een perfect afgewerkte product. Binnen dit thema vind je ontwerpen met choppers, superbikes, crossmoto's en quads, maar ook leuke en treffende biker-quotes.

Specificaties

  • Afmetingen: 37 x 57 x 7 mm of 30 x 57 x 7 mm (Zippo slim)
  • Gravora voorontwerp "Biker"
  • Materiaal: Roestrvij staal, zilverkleurig (spiegelglans), of zwart (Star Black)
  • Wordt geleverd in een beschermdoosje

 

Varianten

Beschikbaar in Zippo Chrome, Star Lighter Chrome of Star Lighter Black.

Over Zippo

Deze stijlvolle Zippo van gepolijst chroom straalt kwaliteit, stijl en klasse uit. Dit is een vuursteenaansteker die gevuld dient te worden met aanstekerbenzine. Wordt geleverd in een luxe doosje en met levenslange garantie.

Over Star Lighter

Deze stijlvolle aansteker in chroom of mat zwarte uitvoering straalt kwaliteit, stijl en klasse uit. Dit is een vuursteenaansteker die gevuld dient te worden met aanstekerbenzine. Wordt geleverd in een opbergdoosje en met levenslange garantie.

Extra

Een Zippo met foto is ook een uniek geschenk voor vrienden of familie. Om het cadeau compleet te maken, kan je ook een speciale "Display" geschenkverpakking bestellen. Je vindt in de shop ook accessoires, zoals benzine, vuursteentjes en extra vilt en katoen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen